szerző:
Eduline

A Teleki igazgatója, a Tanítanék Mozgalom egyik vezetője a Népszabadságnak nyilatkozott. Szerinte a hatalom már fél tőlük.

©

A lapnak tagadta a TV2 Tények című műsorában elhangzott állítást, miszerint ő és Zuschlag János „harcostársak” voltak. Azt mondta, mindössze 2-3 alkalommal találkoztak.

Pukli nemrég maga állt elő olyan családi ügyeivel, melyek mentén támadható lenne. A Klubrádiónak arról beszélt, nagyapja ávós volt, testvére pedig börtönben ül. A kiállást elmondása szerint egyeztette a Tanítanék Mozgalom többi tagjával.

Az igazgató szerint már a szüleit sem hagyják békén: „Meglehetősen gusztustalannak tartom, hogy a Magyar Televízió 1-es csatornája kedden a szüleimet kezdte el zaklatni lakóhelyükön, Dunaszentgyörgyön. Ez egy kis falu, a tévéstáb jelenléte hamarabb végigfutott az utcákon, mint ahogyan odaértek volna a házhoz. De ha már ott álltak a kapuban, láthatták, nincs se kacsalábon forgó palota, se elásott pénz az udvaron. A szüleim nyugdíjasok, szerény körülmények között élnek.”

Szerinte mindez azért történik, mert „félni kezdett a hatalom”. „Látják, hogy erő van bennünk, mögöttünk, és igazunk van – ha nem lenne, nem támadnának”.

A tiltakozásokról itt találtok meg minden friss infót, a március 15-re tervezett tüntetésről pedig itt írtunk.