szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Négy diák ellen indított eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság, amiért részt vettek az egyik középiskola tanárjának megfenyegetésében.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, január 31-én a Nagykátai Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskolában egy diák szidalmazta, fenyegette tanárját és többször is felé ütött. Eközben több tanuló hergelte, buzdította, akadályozta a tanítást. Az esetről felvétel is készült.

A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt nyomozott.

A nagykátai rendőrök február 3-án két 15 éves fiút gyanúsítottak meg, akik végül elismerték és megbánták tettüket - közölte a rendőrség, hozzátéve: a diákok nem gondolták, hogy baj lehet a fellépésükből.

További két tanuló - egy 15 és egy 16 éves fiú - ellen is eljárás indult, azonban egyikük sem ismerte be a bűnösségét. A 16 éves fiú panaszt is tett a gyanúsítás ellen.

Osztálytársai előtt fojtogatta egy nagymama unokája osztálytársát - elítélték érte

A Marcali Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az ötvenegy éves asszonyt, aki unokája iskolájában megszorította egy gyermek nyakát - írja a 24.hu.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.