szerző:
Eduline

Gondolkodtok valamilyen külföldi tanulmányúton, de nem tudjátok, melyik országot vegyétek célba? Egy különleges ösztöndíjat ajánlunk.

©

Ha valamelyik északi országba látogatnátok el, most itt egy remek ösztöndíj, amellyel Izlandra juthattok el és tanulhattok nyolc hónapon át.

Izlandi nyelvi képzésen vehettek részt a 2019/20-as tanévben. A pályázási feltételek között szerepel az angol és az izlandi nyelvi előképzettség, illetve minimum 1 év befejezett egyetemi tanulmány igazolása szükséges. A támogatás fedezi az egyetemi tandíjat, illetve havi ösztöndíjat nyújt a lakhatási és megélhetési költségekre is.

Az ösztöndíjat a világ több mint 25 országában meghirdetik, várhatóan pedig 15 pályázót vesznek fel a BA képzésre ösztöndíjasként. Pályázni 2018. december 1-jéig lehet, bővebb infókat pedig itt találtok.

Így tanulhattok az Egyesült Államokban vagy Németországban ösztöndíjasként

Külföldön szeretnétek tanulni vagy kutatni, de ehhez némi anyagi támogatásra is szükségetek lenne? Mutatunk négy olyan ösztöndíjprogramot, amelyre érdemes pályázni. Amerikai ösztöndíj magyar középiskolásoknak Egyéves amerikai ösztöndíjra pályázhatnak magyar középiskolások, a programot az Egyesült Államok kormánya finanszírozza. A 2019-2020-as tanévre október 31-e a jelentkezési határidő. További információt itt találtok.