szerző:
Eduline

Nyelvtanuláshoz, főzéshez, bulizáshoz és az időtök beosztásához is ajánlunk ma alkalmazásokat - bármelyiket letölthetitek, ezek az appok ugyanis ingyenesek.

Nyelvtanuláshoz: Duolingo

Két és fél évvel indulása után a Duolingo 50 millió felhasználójával a világ legnépszerűbb online nyelvtanulási platformjává vált, amely tíz hónapja magyarul is elérhető Androidon és iOS-en, pár hete pedig a Windows Phone-t használók is gyakorolhatnak vele.

A Duolingo egy ingyenes, tudományos alapokon nyugvó idegennyelv-tanulási platform. Az Apple az év iPhone-alkalmazása, a Google pedig a „Best of best” Android-alkalmazása díjat ítélte neki 2013-ban. A Duolingóról szóló részletes cikkünket itt olvashatjátok el.

Bulizáshoz: R-U-Buzzed

Az R-U-Buzzed (iPhone-ra innen, Androidra innen tölthetitek le) a testsúlyotok, az elfogyasztott alkoholmennyiség és az azóta eltelt idő alapján kiszámolja a véralkoholszinteteket.

Hétköznapokra: Evernote

Ha nehezetekre esik megjegyezni a beadandók leadási határidejét, az órarendeteket, vagy egy-egy fontosabb eseményt, akkor nektek találták ki az Evernote alkalmazást, amellyel olyan videókat vagy cikkeket is el tudtok menteni, amelyeket később néznétek meg. A legjobb az egészben, hogy az alkalmazás telefonon és laptopon is működik, és sok esetben még internetkapcsolat sem kell hozzá.

©

A kolis léthez: All Recipes

Ha elegetek van már a szendvicsekből és a sok zacskós kajából, az All Recipes a nektek való alkalmazás. Nincs más dolgotok, mint beírni, milyen hozzávalóitok vannak otthon, és abból milyen jellegű ételt készítenétek, a rendszer megmutatja, milyen lehetőségeitek vannak, és még azt is, hány perc alatt készülhettek el vele. 

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!