szerző:
Eduline

Jön a háromnapos hétvége, úgyhogy itt az ideje a lazításnak: összegyűjtöttük, milyen bulikat tartanak a budapesti és a vidéki egyetemek.

©

A közgázosok a kolorban (Budapest, Király utca 13.) buliznak március 13-án: a Cool Toura tizenegykor kezdődik. Fellép Dévényi D, Dj Nash és Dj T.L.A. Corvinusoknak 800, külsősöknek 1500 forintba kerül az elővételes jegy.

"Tetőfi Sándor: Danszra magyar!" címmel szervez közös bulit március 14-én a Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) és a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE). A parti este nyolckor kezdődik a Corvintetőn (Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.), a belépő MKE-s és SZFE-s hallgatóknak 500 forint, diákkal 800, diák nélkül pedig 1000 forint. A nagyteremben Palotai és Ludmilla is zenél, de meghallgathatjátok a két egyetem diákjaiból verbuválódott zenekart, a Gregzt is. Milyen hangulatra számíthattok? Íme:

Szegeden március 22-én lesz érdemes bulizni: a Heaven Street Seven koncertezik a JATE Klubban (Dugonics tér 13.). Kapunyitás nyolckor, a jegy elővételben 1300 forint, helyszínen SZTE-s diákoknak ugyanennyi, mindenki másnak 1800 Ft.