szerző:
Lapszemle

Egy amerikai egyetem azzal szerzett "hírnevet", hogy a legnagyobb, legőrültebb bulikat náluk tartják. Mennyire segíti a beilleszkedést egy ilyen suliban, ha valaki azt mondja, "kösz, én nem iszom alkoholt"? Nem nagyon.

Az Ohio University-t az Egyesült Államok legbulisabb egyetemének választotta nemrég a Playboy. Az egyetem hallgatóinak 14 százaléka azonban egyáltalán nem iszik alkoholt, így pedig nehéz dolguk van a beilleszkedést illetően.

Néhányan létrehozták a Sober Bobcats nevű csoportot, aminek már a neve is arra utal, hogy ők bizony józanul szórakoznak. A csoport segít azoknak, akik nem isznak, mégis szeretnének társaságba járni és bulizni.

A Fusion videóján előbb társasoznak, de azért ennél bulisabb programjaik is vannak a „józan hiúzoknak”; este például ugyanúgy táncolnak, mint egy átlagos – értsd: ivós – buliban.

Azért még így is kapnak nem várt megjegyzéseket, de már legalább nem kell egyedül ülniük esténként a koleszban.

Being sober at the nation's top party school

Only 14% of students at Ohio University—the nation's top party school, according to Playboy—don't drink, which can make it difficult to fit in. Here's how they're trying to change campus life.

Posted by Fusion on Monday, 14 December 2015