szerző:
Eduline

Újabb lépésre szánták el magukat az egyetem Facebook-oldalának szerkesztői, és kikapcsolták a hivatalos értékelést az oldalon - írja a hvg.hu. Azonban a kommentelők és az olvasók szerint nem ez a legjobb megoldás, és ennek hangot is adnak a platformon.

©

Ahogy már mi is írtunk róla, hétvége óta záporoznak az 1 csillagos értékelések a Debreceni Egyetemi Facebook-oldalára, miután kiderült, hogy az intézmény szenátusa díszpolgári címet adományoz Vlagyimir Putyin orosz elnöknek.

Az eduline hétfő reggel még ellenőrizte az értékelések átlagát: 3300 értékelés után 1,3-on állt, háromezren egy csillagot adtak. Azonban mára megszűnt a hivatalos értékelési lehetőség az oldalon - tudta meg a hvg.hu.

A döntés online kommunikációs szempontból nem feltétlenül szerencsés - írja a lap. Azonban az oldal adminisztrátorai (a kedd hajnali állapotok szerint) bekapcsolva hagyták a felhasználói bejegyzések lehetőségét, így a – jelentős többségükben lesújtó – vélemények most ott érkeznek.

Látom, a hivatalos profilon megszüntették az értékelési lehetőséget. Határon túli magyarként azért levélben még küldhetek be értékelést?

Villámgyorsan beszakadt a Debreceni Egyetem Facebook-oldala Putyin miatt

Hétvége óta záporoznak az 1 csillagos értékelések a Debreceni Egyetemi Facebook-oldalára, miután kiderült, hogy az intézmény szenátusa díszpolgári címet adományoz a hétfőn ismét Magyarországra látogató Vlagyimir Putyin orosz elnöknek - írja a hvg.hu. A hvg.hu szerint még szombat este elkezdődött a Debreceni Egyetem hivatalos Facebook-oldalának lejtmenete, egy olvasó beszámolója szerint az értékelések átlaga 20 perc alatt esett 3,1-ről 2,9 pontra/csillagra.