szerző:
Eduline

Egy hete üzenet nélkül hagyta el munkahelyét Sramó András, a baja Eötvös József Főiskola docense, azóta senkivel nem...

Egy hete üzenet nélkül hagyta el munkahelyét Sramó András, a baja Eötvös József Főiskola docense, azóta senkivel nem vette fel a kapcsolatot. A docens, aki egyben a kollégium vezetője is, két mobiltelefonját is a szobájában hagyta - adta hírül az m1.

"Napi szinten találkoztunk, rendszeresen beszélgettünk, meglepődtem az eltűnésén, mert nem tűnt fel, hogy bármi problémája lenne" - nyilatkozta Antal Zsolt, az Eötvös József Főiskola kollégiumi bizottságának titkára.

A docensnek a héten több fontos programja is lett volna. Előadást kellett volna tartania és egy intézményi díjat is át kellett volna adnia. Kollégái precíz embernek ismerik. Az 57 éves professzor 2008-ban Pécsről költözött Bajára. Sramó Andrást a környezete kalandvágyó emberként tartja számon, ezzel a rendőrség is tisztában van.

Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Híradónak azt mondta: a professzor nagy természetjáró, ezért a lakhelye környékét is vizsgálják. A rendőrség azt kéri, hogy aki bármit tud a férfiről, értesítse a hatóságokat.