szerző:
Eduline

Újabb felmérést hozott nyilvánosságra a Princeton Review: a hallgatók elégedettségi mutatója alapján összegyűjtötték...

Újabb felmérést hozott nyilvánosságra a Princeton Review: a hallgatók elégedettségi mutatója alapján összegyűjtötték, hol tanulnak a legboldogtalanabb diákok. A Huffington Post által közölt listát a New Jersey Institute of Technology vezeti, amelyet a Marywood University követ.

1. New Jersey Institute of Technology

A New Jersey Institute of Technology nemrég a legrosszabb oktatókról készített felmérés miatt került címlapokra, most pedig az is kiderült, hogy itt érzik magukat a legrosszabban a hallgatók. A mérnököket képző intézmény 1881 óta működik, jelenleg több mint nyolcezer diákja és ötszáz oktatója van.

New Jersey Institute of Technology
©

2. Marywood University

Az "elégedetlenségi lista" második helyezettje a pennsylvaniai Marywood University. A katolikus intézményt 1915-ben alapították, hallgatói főként bölcsészetet tanulnak.

Marywood University
©

3. United States Merchant Marine Academy

A United States Merchant Marine Academy szintén szerepelt a legrosszabb oktatókat felvonultató intézmények listáján. Az amerikai kereskedelmi flotta tengerészeit képző intézmény 1942 óta működik.

United States Merchant Marine Academy
©

4. United States Coast Guard Academy

Az 1876-ban alapított intézmény a lista negyedik helyét szerezte meg. Az akadémia végzi az "utánpótlásképzést" az Egyesült Államok parti őrségének.

United States Coast Guard Academy
©

5. Montana Tech of The University of Montana

Az intézményt 1889-ben alapították; jelenleg háromezer hallgatója van, akik főként mérnöki tanulmányokat folytatnak.

Montana Tech of The University of Montana
©