szerző:
Eduline

A Jövőt Építők Generációja Egyesület féléves ingyenes képzést hirdet középiskolásoknak. Olyan témákat érintenek, mint az önéletrajzírás, a nyilvános beszéd, próba-állásinterjú, ötletek megvalósítása és pénzügyi tudatosság.

©

Félévente négy képzésük van (a következő november 18-án lesz, majd december 16-án és január 13-án), szombatonként, 10 órától 16 óráig, itt jelentkezhettek

A november 18-i képzésen az önéletrajzírásról, az állásinterjúkról, a leghasznosabb trükkökről-praktikákról lesz szó (helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem).

A decemberi képzésen a döntéshozatal áll majd a középpontban. „Döntéseket nap mint nap hozunk a mindennapi életünktől kezdve az emberi kapcsolatainkon át a legfontosabb dolgainkig. De mit jelent egyáltalán az, hogy kapcsolatban lenni? Hogyan értékeljük a kockázatot? Hogyan lehet döntéseket hozni? Ideje kiigazodni a döntések világában” - írják a meghívóban (helyszín: Metlife Zrt. Budapest, Népfürdő utca 22. 11. emelet)

A januári képzésen a pénzügyi világról hallhattok érdekes tényeket, például megtudhatjátok, hogyan működnek a bankok. A helyszín a Budapesti Corvinus Egyetem (Fővám tér 8. E. 2001. terem).

Így írhatsz olyan önéletrajzot, amely garantáltan lenyűgözi a HR-est

Mit érdemes beleírni az önéletrajzba, és mit nem? Hogyan érdemes formázni a CV-t, és mitől kapnak frászt a HR-esek? A jó önéletrajz az első állomás az álommunka megszerzéséhez. Hiába vannak remek referenciáitok, és teljesítettetek mindent, ami a jelentkezéshez kell, ha a forma, amibe beleillesztitek ezeket, nem megfelelő.