szerző:
Eduline

A nyár utolsó hónapja a pótfelvételi mellett a gólyatáboroké. Lássuk, hogy egyes fővárosi egyetemek hol tartják gólyatáboraikat.

©

Korábban már írtunk arról, hogy különböző vidéki egyetemek hol tartják a gólyatáboraikat, most pedig következik néhány fővárosi egyetem:

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem gólyatáborai karonként rendeződnek: a Bölcsészettudományi Kar, a Gyógypedagógiai gar és a Gazdálkodástudományi Intézet együtt tart tábort szeptember 5-8 között Zánkán. További karok gólyatáborai lesznek például Szolnokon, Pusztafalun, de még a Borsod megyei Bódavarákón is.

A Budapesti Corvinus Egyetem közgázos gólyái augusztus 21 és 25 között ismerkedhetnek egymással, a helyszín itt még meglepetés. A Budapesti Metropolitan Egyetem leendő hallgatói szeptember 1-4 között buliznak majd Zánkán.

A Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Kara augusztus 17-20 között tart gólyatábort, a Villamosmérnöki és Informatikai Kar pedig augusztus 15-től 19-ig lesz Tatán. A Testnevelési Egyetem és a Semmelweis Egyetem szintén Tatán gólyatáborozik: előbbi augusztus 20 és 23 között, utóbbi augusztus 23-28 között.

Gólyatáborkörkép: megvan, hol buliznak a szegedi, pécsi és debreceni elsőévesek

Múlt héten kihirdették a 2018-as felvételi ponthatárokat, közel hetvenezer elsőéves került be az egyetemekre és főiskolákra. Az augusztus - a pótfelvételi mellett - a gólyatáboroké. Utánajártunk, a nagy vidéki tudományegyetemek hol és mikor tartják a gólyatáborokat.