szerző:
Eduline

Már elérhető a Bursa Hungarica pályázati anyaga az önkormányzatok honlapján. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak? Itt a válasz.

©

Mivel a Bursa Hungarica egyrészről intézményi (iskolai), másrészől önkormányzati pályázat, az önkormányzatoknak minden évben külön kell csatlakozniuk. A jelentkezőknek november 6-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatra, melynek pályázati anyaga már elérhető az önkormányzatok honlapján.

A Bursa Hungarica ösztöndíj szuper lehetőség egyemisták, de a végzős középiskolások számára is. Ugyanis azok, akik végzősök, és tudják, hogy jelentkezni fognak egyetemre, szintén pályázhatnak.

Már kiírták a pályázatot, erre az ösztöndíjra elsőévesek is jeletkezhetnek

Most kezditek az egyetemet és szeretnétek egy kis támogatást? Mit kell tennetek és meddig pályázhattok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Itt a válasz: Mi is ez az ösztöndíj? Az ösztöndíjprogram célja a hátrányos helyzetű hallgatók tanulmányainak támogatása, az ösztöndíjat a települési, illetve a megyei önkormányzat, valamint az adott egyetem, főiskola biztosítja.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. november 6. Mindezt az EPER-Bursa rendszerében kell megtennetek, ahol egy dokumentumokat kitöltve, kinyomtatva, végül az önkormányzathoz postázva pályázhattok.

Az A pályázati felhívás az egyetemistáknak, a B pedig a végzős középiskolásoknak szól. Ezeket itt éritek el.

Ösztöndíj, nem csak egyetemistáknak: infók és határidők

Egy hónap múlva ilyenkor már vészesen közel lesz a Bursa Hungarica ösztöndíj leadásának határideje. Hol lehet pályázni és kik pályázhatnak? A Bursa Hungarica ösztöndíj szuper lehetőség egyemisták, de a végzős középiskolások számára is. Ugyanis azok, akik végzősök, és tudják, hogy jelentkezni fognak egyetemre, szintén pályázhatnak. A pályázat benyújtásának határideje: 2018.