szerző:
Eduline

Majdnem megbukott az az amerikai diák, akinek visszadobta tanára a dolgozatát, mert szerinte Ausztrália nem egy ország, hanem egy kontinens.

©

Ashley Arnold 27 éves, idahoi lakos, háztartásbeli, szociológiát tanul egy online kurzuson egy New Hampshire-i egyetemen. Az utolsó évben beadandó feladatként megkapták, hogy hasonlítsanak össze bizonyos társadalmi normákat az Egyesült Államokban és egy másik választott országban. 

Ashley a közösségi média használatának szokásait hasonlította össze az USA-ban és Ausztráliában. Ami azután jött, arra Ashley nem számíthatott: tanárától, aki egyébként filozófiából doktorált, megkapta, hogy Ausztrália nem ország, hanem kontinens, így nem tudja elfogadni a dolgozatot - írja a 444.hu.

Ashley először viccet gyanított a háttérben, nem nagyon hitt a szemének, és annak se, hogy a tanár nem volt hajlandó legalább egy Google-kereséssel utánamenni a dolognak.

Ezután a diák az ausztrál kormány honlapjával próbálkozott. A tanár ezután arra már hajlandó volt, hogy saját kutatást végezzen a kérdésben, és annak eredményétől tegye függővé a vizsga eredményét. 

Ezt Ashley már nem várta meg: levelet írt az egyetemnek, hogy tájékoztassák a professzort arról, hogy Ausztrália bizony egy ország, elnöke van, kormánya, válogatott focicsapata, ENSZ-nagykövete, és így tovább. 

Miután a tanár lefolytatta saját kutatási vizsgálatát, egy jónak számító érdemjeggyel átengedte Ashleyt. Bocsánatot nem kért, de elfogadta, hogy Ausztrália kontinens és ország is lehet. 

Zseniális fotó: így oldotta meg a diák a matekfeladatot

A tanár is biztos elnevette magát. (Meg végülis igaz).