szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Veletek is előfordult már, hogy "egy kicsit" túllőttetek a félévenként ajánlott 30 krediten? Keressük az ország legkeményebb egyetemistáját - küldjétek el nekünk nálatok mi volt a csúcs!

Az utóbbi napokban rengeteg üzenetet kaptunk jelenlegi vagy volt egyetemistáktól, a korábban megírt idei kreditrekorddal kapcsolatban.

A mostani állás szerint az idei rekord 70 kredit az Eszterházy Károly Egyetem egri kampuszán egy végzőstől, aki ezzel megelőzte a korábbi - általunk ismert - 61 kerdites BME Gépész Karán összehozott félévet. Ez mutatja, hogy az tavaszi félév távoktatása sem akadályozta meg az egyetemi sztahanovistákat a kreditgyűjtésben. Azonban minden félévben vannak túlteljesítők.

©

Ha nektek is volt már olyan félévetek, amikor túlteljesítettétek a féléves 30 kreditet, akkor küldjétek el nekünk, ugyanis kíváncsiak vagyunk mi az ország féléves kreditrekordja.

Az üzeneteket az [email protected] címre várjuk. Nem számít, ha már végeztetek a tanulmányaitokkal, a fontos, hogy egyetlen félév krediteinek számára vagyunk kíváncsiak. Írjátok meg nekünk, melyik egyetem melyik karának szakán teljesítettétek, melyik félévben és (ha lehet) a hitelesség kedvéért küldjetek képet a leckekönyvetekről. Egy esetleges holtverseny esetén az átlag számít, úgyhogy érdemes azt is hozzátenni, milyen jegyekkel és milyen összesített eredménnyel zártátok a rekordféléveteket.

Újabb féléves kreditrekord - valaki még a 61 kreditet is megfejelte kilenccel

Úgy néz ki, az tavaszi félév távoktatása sem akadályozta meg az egyetemi sztahanovistákat a kreditgyűjtésben.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!