szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Dolgoznátok a téli szünetben vagy a vizsgaidőszakban, esetleg gyakornoki helyet kerestek? Most egy olyan appot mutatunk nektek, amivel bárhonnan megnézhetitek az aktuális álláshirdetéseket és meghirdetett pozíciókat.

Az Csakdiák appban nem csak iskolaszövetkezetek, hanem cégek hirdetéseit is megtaláljátok. Ha már letöltöttétek, csak regisztrálnotok kell, és az oldalon megadhatjátok, mikor értek rá dolgozni, milyen nyelvtudásotok van, milyen állást kerestek és milyen esetleges tapasztalataitok vannak.

©

Térképen vagy listanézetben böngészhettek a munkák között, és az érdeklődési körötöknek megfelelő pozíciót is kereshettek. Az oldalon több - kereskedelem, vendéglátás, informatika vagy műszaki - kategóriában találhattok állásokat, de akár gyakornoki pozíciókat vagy frissdiplomás állásokat, esetleg kifejezetten vagy nyári munkákat is kereshettek.

A legtöbb munkaadónál elvárás, hogy a pályakezdőknek már legyen valamilyen szintű szakmai- vagy munkatapasztalata. De mégis hogyan lehetséges ez? Hogyan szerezhettek olyan munkatapasztalatot a diploma megszerzése előtt, amivel könnyebb lesz a pályakezdés? Ebben a cikkben összeszedtünk pár tippet.

Pályaválasztás előtt álltok? Ajánlunk néhány ingyenes kérdőívet, tesztet, amellyel könnyebb lehet a döntés. Ezekkel kideríthetitek, milyen képzés vagy éppen szakma való nektek, de önismereti témában is előrébb juthattok.

Ezek a legmenőbb munkahelyek - már a kanyarban sincs a Facebook

Az éveken át vezető Facebook, Alphabet, Google, már nincs a világ 10 legvonzóbb munkahelyei között. Itt vannak az új toplistások.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.