szerző:
Eduline

Büntetőjogi eljárást indítottak Adrian Circa ellen, aki egy diák által készített videofelvétel szerint tanórán maszturbált.

©

A férfi a kiskapusi Nicolae Teclu Technológiai Líceum egyik vallástanára, aki a videó nyilvánosságra kerülése után rögtön lemondott – írja a hvg.hu a transindex.ro alapján.

felvételt rögzítő diáklány az esetet először az osztályfőnöknek jelentette, aki nem tett semmit az ügyben. Az egyik diák édesanyja viszont panaszt tett a rendőrségen, ezután a rendőrség és az ügyészség is nyomozást indított a paptanár ellen.

Az ügyben megszólalt Liviu Pop oktatási miniszter is, aki elmondta, hogy a tanfelügyelőség is vizsgálatot indított az ügyben, nem csak a tanár viselkedése, hanem az igazgató miatt is. A paptanár lemondásáról szóló hírt a Román Patriarchátus is megerősítette.

Hülye, béna, bamba - így alázta meg a tanár a diákok tornaórán

Rendszeresen megalázta és bántotta a gyerekeket egy tanár Nyíregyházán - számolt be az ATV. Az ügyészség szerint a tanár a testnevelésórákon rendszeresen kritizálta azokat, akiknek nehezebben ment egy-egy gyakorlat végrehajtása, akiknek testalkatával elégedetlen volt, azokat lekövérezte, a diákokat "hülyegyerekezte" és káromkodott előttük - adta hírül az ATV.