szerző:
Eduline

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat? Jó helyen jártok, új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat.

©

Ezekkel a kurzusokkal plusz segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz vagy akár otthoni önképzéshez is. Ha szívesen tanultok vagy tanulnátok online, és betekintenétek az informatika világába, ezek a videós tartalmak hozzájárulhatnak a fejlődéshez.

Készíts weboldalt

Indíts Te is webshopot!

Online képzés célja: Átfogó képet adni a webáruház indítás lépéseiről, a napi szintű webshop üzemeltetés feladatairól. Segíteni kiválasztani az ideális webshopterméket és eladni az első terméket, megszerezni az első vásárlókat. | | Üzletfejlesztés, Marketing , Vállalati , Informatika , Pályakezdés , Weboldal, webáruház

Vállalkozásba kezdesz, vagy szeretnéd az interneten értékesíteni szolgáltatásodat? Gyorsan és minimális költséggel van szükséged egy könnyen kezelhető, stílusos weboldalra, de nincsenek százezreid arra, hogy egy webfejlesztő céget keress meg? Készítsd el a saját oldalad a Wordpres keretrendszerben - áll a kurzus leírásában. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Photoshop CS6 alapok

Photoshop CS6 alapok

Online képzés célja: A kurzus során megtanulhatod a Photoshop CS6 program kezelését, a képszerkesztés alapjait, valamint profi trükköket leshetsz el az oktatótól, Borisztól. | | Design, Grafika , Fotográfia, videó vágás , Informatika , Pályakezdés , Kiemelt képzések , Informatika , Fotógráfia, videó- és képszerkesztés

Ezzel a kurzussal az alapoktól sajátíthatod el a Photoshop program használatát gyakorlati példákon keresztül, ezért nem szükséges előzetes tudás a tanuláshoz. A program minden olyan eszközét és beállítását megismerhetes, amelyre szükséged lehet az alapvető képszerkesztéshez. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.huoldalon informálódhattok.

Virtuálpszichológia, amit mindenkinek tudnia kell

Virtuálpszichológia, amit mindenkinek tudnia kell!

Online képzés célja: Ez a kurzus egy a generációs szakadékot áthidaló útmutató a virtualitás dzsungeléhez. Több mint 10 évnyi kutatási, szakmai és személyes tapasztalatokon alapuló, válogatott információk, és hasznos tanácsok gyűjteménye. Célja segítséget nyújtani a mindennapokban képernyőn innen és túl.

Ez a kurzus egy a generációs szakadékot áthidaló útmutató a virtualitás dzsungeléhez. Több mint 10 évnyi kutatási, szakmai és személyes tapasztalatokon alapuló, válogatott információk, és hasznos tanácsok gyűjteménye. Célja segítséget nyújtani a mindennapokban képernyőn innen és túl. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Így is lehet az érettségire gyakorolni: online kurzusokat ajánlunk

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat. A kurzusok megvásárlásával olyan tartalmakhoz juthattok hozzá, amelyeket elsajátíta jobb jegyet szerezhettek az érettségin. Segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz, online tartalomként, videó formában.