szerző:
Eduline

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat? Jó helyen jártok, új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek ingyenes kurzusokat.

 Zongora kezdőknek online kurzus

Zongora kezdőknek online kurzus I. rész

Online képzés célja: A kurzus során megismerkedhetsz a zongorával, megtanulhatod a helyes ülésmódot és a kéztartást, elsajátíthatod a kottaolvasás alapjait, és megtudhatod, hogyan fogj neki egyszerű dalok megtanulásának. | | Zene, tánc , Hobbi , Zene, tánc, szórakozás

Ezzel a kurzussal belekóstolhattok, hogyan működik az online zongoratanulás videók és kottamellékletek segítségével. A videókon a kottaolvasás alapjaitól az egyszerű dalok megtanulásáig is eljuthattok - lépésről lépésre. A mellékletek pedig írott formában tartalmazzák az elméleti tudnivalót és a szükséges kottákat is.

Ha érettségire készültök vagy gyakorolnátok a tanórákra

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Ezekkel a kurzusokkal ingyenesen gyakorolhattok.

Pontok, egyenesek és síkok

Online képzés célja: A kurzus során elsajátíthatod az alapvető algebrai elméleteket. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Középiskolai ismeretek

Ebben a kurzusban mindent megtanulhattok a pontokról, egyenesekről és síkokról. 

Biológia közép- és emelt szintű érettségi

Biológia közép- és emeltszintű érettségi

Online képzés célja: A kurzusban bemutatott kísérletek szervesen kapcsolódnak a közép- és emelt szintű érettségi feladatokhoz. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi felkészítők , Általános iskola , Középiskola, érettségi felkészülés

A leckék három témakörre koncentrálnak, az 8. osztályos diákok tudásanyagához, valamint a közép- és emelt szintű érettségi feladatokhoz igazodva.

Így is lehet az érettségire gyakorolni: online kurzusokat ajánlunk

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat. A kurzusok megvásárlásával olyan tartalmakhoz juthattok hozzá, amelyeket elsajátíta jobb jegyet szerezhettek az érettségin. Segítséget kaphattok a felkészüléshez és a gyakorláshoz, online tartalomként, videó formában.