szerző:
Eduline

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az előző kört a Budapesti Gazdasági Egyetem épülete nyerte. Szavazzatok!

©

A szavazás első körében hét egyetemi épületet választottunk ki, ezt a kört végül toronymagasan a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) épülete nyerte meg, a második a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem lett, a harmadik helyen pedig az ELTE Egyetem téri épülete végzett.

Most, a szavazás második körében újabb hét egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Társadalomtudományi Karának épülete, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Vas utcai épület épülete és a Corvinus modern épületegyüttese is.

Vasárnapig szavazhattok, méghozzá itt:

Kiderült, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete. December 24-ig adhattatok le érvényes szavazatokat, íme az eredmény. A szavazás első körében hét egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Múzeum körúti épületegyüttese és az Egyetem téri épület, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szentkirályi utcai épülete, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Corvinus főépülete is.