szerző:
Eduline

A végzős középiskolások számára egyre csak közeledik a tavaszi érettségi szezon. Akik már elkezdték a készülést, de szeretnének plusz segítséget, az Eduline online kurzusai között "mankót" találhatnak egyes tárgyakból.

A 20. század

Az egyik legnehezebb témakör a diákok számára a középiskolában a 20. századi történelem, ennek ellenére rendszeresen előfordul az érettségi feladatai között. Ha szeretnétek mélyíteni a tudásotokat ebben a témakörben, iratkozzak be erre az online kurzusra.

A "mumus"

Vannak akik már most rettegnek a matematika érettségitől, ezért nem árt időben elkezdeni a készülést, hiszen ha biztos lábakon áll a tudásotok, félnetek sincs miért. Ajánlunk nektek egy átfogó online kurzust.

Emelt és középszint

Ha esetleg a biológia lenne a választott érettségi tárgyatok, nézzétek át újra a kísérleteket folyadékokkal és a talaj összetevőivel.

Hiába írták alá több mint 5700-an a diákok petícióját, jön a szigorítás

Már több mint 5700-an írták alá azt a petíciót, amelyet a nyár elején indítottak végzős középiskolások: azt szeretnék elérni, hogy a 2019-es érettségin is használhassák a kronológiát tartalmazó atlaszokat. Pedig az Oktatási Hivatal már közölte: mindössze háromféle, kronológia nélküli atlasz közül választhatnak majd.