szerző:
Eduline

Lássuk, mennyire vagytok tudatos, felkészül álláskeresők. Teszteljétek ebben a kvízben és március 8-9-én a 2018-as tavaszi HVG Állásbörzén a Papp László Budapest Sportarénában.

©

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehet egy nagy multinál dolgozni vagy kipróbálnátok magatokat egy állásinterjún? Esetleg csak szeretnétek tudni, hogy milyen egy ideális önéletrajz? Akkor nektek is ott a helyetek a tavaszi HVG Állásbörzén.

A börze előtt egy kvízzel is készülünk nektek, amellyel kideríthetitek, hogy mennyire vagytok tudatos álláskeresők, illetve felkészültek az idei börzére. Ha úgy érzitek, hogy kell még némi felkészülés, mielőtt belevágtok, akkor olvassátok el korábbi cikkeinket. Garantáltan minden választ megleltek bennük.

 Itt találjátok a tesztet:

HVG Állásbörze - hol, mikor?

A HVG állásbörzéjére kötelező regisztrálni, méghozzá azért, mert preferenciákat kérünk a látogatóktól. Megadják, hogy milyen egyetemen, milyen karon tanulnak vagy tanultak, milyen nyelvtudással rendelkeznek, hol szeretnének elhelyezkedni, milyen területek érdeklik őket.

Helyszín és időpont:

2018 március 7. (szerda) 10:00-19:00
2018 március 8. (csütörtök) 10:00-17:00
Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.)
Bővebb infó és regisztráció itt.

Ha valaki ritka európai nyelvet beszél, még jobb eséllyel tud elhelyezkedni

Március 8-9-én rendezik meg a 2018-as tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában. Miért érdemes egyetemistaként, főiskolásként kimenni az állásbörzére? Itt a válasz. Ha álláskeresésről van szó ma már nem kérdés, hogy elsődleges szempont a nyelvtudás. Friss diplomásként szinte lehetetlen elhelyezkedni, ha az embernek nincs megfelelő szintű nyelvtudása.