szerző:
Eduline

Hamarosan végetér az őszi szünet, azonban a hétvégén is lesznek olyan programok, amire érdemes lehet ellátogatni.

©

Országos Rajzfilmünnep

2017. november 3-5-ig

Az idei Rajzfilmünnepen már 53 városban, 60 helyszínen, több mint 350 program közül válogathatnak az érdeklődők országszerte. A filmes programban magyar és nemzetközi, klasszikus és kortárs művek szerepelnek, olyan egész estés, vagy rövid animációs filmek, melyek meghatározóak az animációs műfaj területén.

Sok helyszínen a vetítések mellett számos program várja a látogatókat: kiállítás, rajzfilmTOTÓ, tökfaragás, kézműves foglalkozás, rajzpályázat és sok-sok más, vidám élmény - írják a szervezők.

Ha felkeltette az érdeklődésetek, akkor bővebb információt itt szerezhettek.

A Jégtorony titka

©

2017. szeptember 23. – november 5, Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli sarkvidéki tájra érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve kincskereső kaland részesei lehetnek. A Vajdahunyadvárban nyíló, új őszi kiállítás és játék egy képzeletbeli sarkvidéki utazásra, izgalmas kincskeresésre hívja a látogatókat.

A kiállítás és játék bejárása min. 1-1,5 órát vesz igénybe.

©

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a kincshez. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló izgalmas kiállítás és kincskereső játék új látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

Ha felkeltette az érdeklődésetek, akkor bővebb információt itt szerezhettek.