szerző:
Eduline

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat? Cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek ingyenes kurzusokat.

 Zongora kezdőknek online kurzus

Zongora kezdőknek online kurzus I. rész

Online képzés célja: A kurzus során megismerkedhetsz a zongorával, megtanulhatod a helyes ülésmódot és a kéztartást, elsajátíthatod a kottaolvasás alapjait, és megtudhatod, hogyan fogj neki egyszerű dalok megtanulásának. | | Zene, tánc , Hobbi , Zene, tánc, szórakozás

Ezzel a kurzussal belekóstolhattok, hogyan működik az online zongoratanulás videók és kottamellékletek segítségével. A videókon a kottaolvasás alapjaitól az egyszerű dalok megtanulásáig is eljuthattok - lépésről lépésre. A mellékletek pedig írott formában tartalmazzák az elméleti tudnivalót és a szükséges kottákat is.

45 norvég kifejezés, amit érdemes megtanulnod

45 norvég kifejezés, amit érdemes megtanulnod

Online képzés célja: A kurzus célja, hogy ezzel a 45 kifejezéssel nyerjetek egy minimális bepillantást a norvég nyelv szépségeibe! | | Idegennyelv-tanulás

A kurzus célja, hogy ezzel a 45 kifejezéssel nyerjetek bepillantást a norvég nyelv szépségeibe. A nyelvtanfolyam alapkövetelménye csupán a kitartás és eltökéltség. Ezek a nyelvtanulás alapjai.

Így tanulj a vizsgádra, ha kevés az időd!

Így tanulj a vizsgádra, ha kevés az időd!

Online képzés célja: A mikrokurzus célja, hogy gyorsan át tudd tekinteni, melyek azok a dolgok, tanulási módszerek, amelyekkel hatékonyabban tudsz tanulni a vizsgádra, ha kevés az időd. Rögtön alkalmazható praktikákat kapsz ahhoz, hogy a rendelkezésedre álló időt minél hatékonyabban tudd kitölteni, érdemi tanulással.

A mikrokurzus célja, hogy gyorsan át tudd tekinteni, melyek azok a dolgok, tanulási módszerek, amelyekkel hatékonyabban tudsz tanulni a vizsgádra, ha kevés az időd. Rögtön alkalmazható praktikákat kapsz ahhoz, hogy a rendelkezésedre álló időt minél hatékonyabban tudd kitölteni, érdemi tanulással. Kurzus követelményei: egy füzet, vagy papírlapok, amelyekre tudsz jegyzetelni, ötletelni.

Ilyen lesz az idei Pont Ott Parti: megvan a pécsi helyszín

Pécsen is lesz Pont Ott Parti, a Széchenyi téren várhatjátok július 25-én a 2018-as felvételi ponthatárait. A pécsiek a Széchenyi téren várhatják a 2018-as felvételi ponthatárait július 25-én - a ponthatárhúzás után a Club Fashion (Breuer Marcell Sétány 2., Tudásközpont mellett) nevű szórakozóhelyen lesz afterparty.