szerző:
Eduline

A 20 éves férfi súlyos szeméremsértést követett el iskolás lányokkal szemben. Egy videó buktatta le.

©

Az ügyészség kedden szeméremsértés bűntette bíróság elé állítja azt a 20 éves fiatalembert, aki, az ügyészség közleménye szerint szeptember 10-én „a nemi vágyának kielégítése céljából – a nadrágját letolva – súlyosan szeméremsértő cselekményt követett el két 14 év alatti iskolás lány sérelmére egy budapesti XVI. kerületi általános iskola előtt” - írja a 444.hu.

Amikor a lányok észrevették, mit művel a férfi, az iskola gondnokához rohantak, aki – miután szintén meglátta az elkövetőt – értesítette az iskola igazgatónőjét.

A vádlottat az igazgatónő bejelentése alapján a rendőrség úgy fogta el, hogy az egyik lány a helyszínéről távozó férfi autójáról videót készített a telefonjával, így az autó rendszáma alapján be tudták azonosítani.

Brutális verekedés lett az egyetemisták túrájából, egyikük 300 ezer forintos pénzbüntetést kapott

A Pécsi Tudományegyetem külföldi orvostanhallgatóinak villányi bortúrája brutális csoportos verekedéssel zárult. Az egyik társtettest most 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara az egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló külföldi orvostanhallgatóknak villányi bortúrát szervezett két éve. Busszal szállítottak 50 diákot Villánykövesdre, majd vissza Pécsre - írja a 24.hu.