szerző:
Eduline

Egy munka sok szempont miatt lehet szörnyű, valaki a monotonitást utálja, valaki a kollégákat, ám ezek csak a hétköznapi esetek. Mi lenne, ha esőben és hóban is óriási tornyokat kellene másznod, vagy másokat szagolgatni? Megérné a pénzt?

A Top10 Archive válogatása szerint a következő munkák a legrosszabbak a Földön. A lenti videónál a felirat bekapcsolása ajánlott!

10. Állateledel kóstoló
9. Torony karbantartó
8. Vetőmag elemző

Minden terméknek kell legyen tesztelője, ez hasonlóan igaz az állateledelre is, bár valószínűleg egy rossz ízű dolgot egy állat sem enne meg, így nem tudjuk, erre mi szükség van. A karbantartói állást betöltők között sokkal többen haltak meg arányaiban, mint általánosságban az egyébként legtöbb áldozatot követelő építőiparban. A vetőmagelemző pedig a föld egyik legunalmasabb diplomás állása lehet a válogatás alapján.

7. Dögszállító
6. Dezodor szagtesztelő
5. Adósságbehajtó

Az útszélén elütött állatok eltakarítása semmiképp sem álommeló, de az emberi méltóságot is kétségbe vonó szagtesztelő munka valóban már egy határ felett van. Adósságbehajtónak lenni pedig a társadalmi megvetés miatt szörnyű lehet.

4. Hullámvasúti hányástakarító
3. Felnőttfilmes mozi takarító
2. Szennyvízbúvár

Hogy minél kevesebbeknek legyen tortúra egy vidámpark, kétségtelenül szükség van hányáseltakarítókra, de a felnőttfilmes mozik takarítása már felér egy rémálommal. A szennyvízbúvár egy rendkívül fontos munka, szóval a körülményeket leszámítva bátran mondhatják, hogy a pénznek nincsen szaga. Amúgy sem éreznék már.

1. Bélgáz elemző

Egy kutató szerint a bélgázok különböző szaga utalhat bizonyos megbetegedésekre, így a begyűjtött minták elemzésére egy tesztelő csapatot állított össze. Egyelőre nm tudni, hogy sikerre vezetett-e a projekt, és már csak küszöbön áll a fingdiagnosztika.

Egyre több egyetemi hallgató dolgozik, de főleg fizikai munkát

Egyre nagyobb a munkaerőhiány, így egyre több egyetemi hallgató dolgozik - közölte a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke. Míg a 2008-as válság idején az egyetemisták egyötöde sem dolgozott, most majdnem ötven százalékuk munkába áll - mondta Simon Balázs, a DiákÉSZ főtitkára az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.