szerző:
Eduline

Nem tudjátok, milyen állásokra adjátok be az önéletrajzotokat, vagy milyen képzésre jelentkezzetek? Összegyűjtöttük az öt legjobb pályaválasztási tesztet, amely segíthet a döntésben. Angoltudásra szükségetek lesz.

Careertest.net

A teszt kitöltésekor mindig két lehetőség közül kell kiválasztanotok azt, amelyik inkább jellemez titeket. Összesen 64 kérdésre kell válaszolni, ami után megtudhatjátok, milyen személyiségtípusba tartoztok, és milyen hivatást érdemes választanotok. Hogyan szerezhettek szakképesítést teljesen ingyen? Erről itt olvashattok.

A kezdéshez kattintsatok a képre!
©

123test.com

Ebben a tesztben tizenöt képsozat alapján kell eldöntenetek, melyik tevékenységet végeznétek a legszívesebben. Miután végeztetek, megnézhetitek, milyen a személyiségtípusotok, és milyen munkakörök illenek hozzátok.

A kezdéshez kattintsatok a képre!
©

BBC

Ebben a tesztben is azt kell kiválasztanotok, hogy milyen feladatokat vállalnátok a legszívesebben. Megtudhatjátok, milyen személyiségtípus - realista, konvencionális, szociális, vállalkozó szellemű, művészi, kutató - jellemzői illenek rátok a legjobban, és ez alapján milyen szakma passzol hozzátok.

A kezdéshez kattintsatok a képre!
©

Career-test.co.uk

Ez a teszt négy értéket mér - extravertált-introvertált, érzékelő-intuitív, gondolkodó-érző, bíráló-megértő -, az eredmények alapján megtudhatjátok, a tizenhat közül melyik személyiségtípusba tartoztok, és milyen szakmák illenek hozzátok.

A kezdéshez kattintsatok a képre!
©

Yourfreecareertest.com

Ebben a tesztben 52 állításról kell eldöntenetek, hogy mennyire igaz rátok, majd megnézhetitek, hogy mely szakterületek, hivatások illenek hozzátok a legjobban, illetve a legkevésbé.

A kezdéshez kattintsatok a képre!
©

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!