szerző:
Eduline

Nyilvánosságra hozta a 2019-es emelt szintű matematikaérettségi szóbeli vizsgájának témaköreit az Oktatási Hivatal.

©

A huszonöt tételből álló listát itt nézhetitek meg:

null

null

Az elmúlt napokban több tantárgyból is közzétették, ezeket – és a 2019-es érettségiről szóló legfontosabb információkat – itt találjátok

Így készülhettek a 2019-es érettségire: ötöst szereznétek a matekvizsgán, ha ma lenne?

Átmennétek a matekérettségin, ha ma lenne? Még van időtök gyakorolni a 2019-es érettségi előtt, mi pedig segítünk pár gyakorló feladatsorral. A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője minden évben rendez próbaérettségiket Budapesten és az ország több nagyvárosában is. Ha szívesen próbára tennétek magatokat, akkor nincs más tennivalótok, csak letölteni a következő feladatsorokat.

Matekérettségire készültök?

Ha emelt szintű matekérettségire jelentkeztetek, ezt a kurzust nektek ajánljuk: az emelt szintű szóbeli tételeket nézhetitek át 26 leckén keresztül. Ha kérdésetek lenne, akkor az oktató szívesen válaszol az általános és kurzushoz kapcsolódó kérdéseitekre is. Ha szeretnétek gyakorolni az utolsó hónapban, a kurzus áráról és a részletekről bővebben itt olvashattok.

Ha a középszintű matekérettségin a négyes vagy az ötös a cél, ezt a harmincrészes videós sorozatot ajánljuk (az áráról és a részletekről itt találtok bővebb infót). Ebben a videósorozatban tíz részen keresztül (a részek kb. 25-30 percesek) gyakorolhatjátok a 2-3 pontos érettségi feladatokat, amelyeknek a megoldása elegendő lehet ahhoz, hogy meglegyen a kettes. Azoknak pedig, akik a hármast -négyest találják reális célnak, ezt az online kurzust ajánljuk.