szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

71 ezren írták meg hétfő délelőtt a középszintű magyarérettségit. Jó hírünk van: már meg is nézhetitek a szövegértési feladatsor nem hivatalos, szaktanár által készített megoldását.

Így kellett megoldani a középszintű magyarérettségit - itt a hivatalos megoldás

Az érvelés nem hivatalos megoldását itt találjátok

Megvan a gyakorlati szövegalkotás nem hivatalos megoldása is

Azt, hogy hogyan kellett megoldani a műelemzést, itt nézhetitek meg

Itt az összehasonlító műelemzés megoldási javaslata

Biztosan észrevettétek, hogy egyes feladatainál több válaszlehetőség is helyes lehet - ezeket az egyes feladatrészeken belül / jellel jelöltük.

Itt találjátok folyamatosan frissülő tudósításunkat a 2021-es magyarérettségiről:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.