szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A jelentkezési időszak hamarosan véget ér, de mi kell ahhoz, hogy a jelentkezéseteket mindenképp elfogadják? Mutatjuk a feltételeket az érvényes jelentkezéshez.

A következő három dologra kell nagyon odafigyelnetek, ha szeretnétek érvényes, kifogásolhatatlan jelentkezést leadni. Ugyanis a jelentkezésetek csak akkor tekinthető érvényesnek, ha:

  1. a határidőn belül (2021. február 15-ig) nyújtottátok be,
  2. a 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásnak megfelelő, erre a célra kialakított elektronikus felületen nyújtottátok be jelentkezését, és a személyes adataitokon kívül megjelöltetek legalább 1 jelentkezési helyet,
  3. az E-felvételiben kitöltöttétek jelentkezési űrlapot (az utolsó adatállapotnak megfelelően) hitelesítettétek (ezt két módon tehetitek meg: vagy ügyfélkapun keresztül vagy kinyomtatott, aláírt, postai úton benyújtott hitelesítő adatlappal). Erre a határidőig benyújtott jelentkezés után még lesz öt napotok, hiszen hitelesíteni 2021 február 20-ig van lehetőségetek.

Fontos, hogy a nem hitelesített jelentkezés a rendelkezésre álló határidőn túl nem fogadható el, és ez a jelentkezés érvénytelen lesz.

A 2021-es felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!