szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elkezdődött a jelentkezések és a beküldött dokumentumok feldolgozása. Mutatjuk, mikor lesz újra dolga azoknak, akik a keresztféléves felvételiben jelentkeztek egyetemre.

A Felvi tájékoztatása szerint december 12-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben.

Ha minden jól megy, akkor innentől kezdve lesz lehetőségetek adatmódosításra, a jelentkezési sorrendetek egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra.

Honnan tudjátok, hogy milyen státuszban van a jelentkezésetek?

A jelentkezői státuszlap már elérhető és letölthető, amelyen összesítve olvashatjátok a rögzített személyes adatokat és a jelentkezési helyeket is láthatjátok. Ugyanitt lehet nyomon követni a dokumentumok feldolgozottságát, majd pedig a januári felvételi döntés eredményét is.

Legkésőbb december 28-ig általános tájékoztatást is kapnak az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. Ezen felül legkésőbb 2021. január 3-ig a hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról.

Arról, hogy milyen teendők várnak még rátok, itt írtunk bővebben. A 2021-es keresztféléves felvételiről pedig itt követhetitek folyamatosan frissülő cikkeinket.  

Felvételi-naptár: határidők és fontos dátumok a jelentkezést után

A keresztféléves felvételi jelentkezési határideje november 15-én lejárt. Összegyűjtöttük, milyen fontos feladatok várnak még rátok a következő napokban és hónapokban.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!