szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A világjárvány miatt kialakult helyzet befolyásolja az alkalmassági vizsgák megtartását is. Megnéztük, hogy hol és milyen változásokra számíthattok.

A személyes megjelenést igénylő vizsgák lebonyolításainak változásairól – ilyen lehet például a vizsga időpontja és lebonyolítási módja, valamint a különeljárási díj összege – az intézmények a Felsőoktatási felvételi tájékoztató intézményi meghirdetéseket tartalmazó oldalain adnak részletes tájékoztatást – írja a Felvi.

Minden új információt megtaláltok a felvi.hu-n egy kiemelt szövegdobozban, ha az Egyetemek, főiskolák menüpontban megnyitjátok a szakot, amire kíváncsiak vagytok.

A módosított vizsgaidőpontokat és vizsgadíjakat egy összesített táblázatban itt találjátok. Fontos, hogy ez a táblázat csak a megváltozott adatokat tartalmazza, az ebben nem szereplő felvételi, alkalmassági, gyakorlati vizsgákhoz tartozó időpontokat és díjakat itt nézhetitek meg.

A képen egy példát láthattok a Felvi oldaláról, a Testnevelési Egyetem edző szakán például ezek az aktuális információk.

©

A vizsgák lebonyolításával kapcsolatos kérdéseitekkel közvetlenül a felsőoktatási intézményekhez fordulhattok bővebb tájékoztatásért.

A nagy érettségi átlagok: így sikerültek a természettudományos tárgyak vizsgái az elmúlt években

Melyik természettudományos tárgyból tarolnak a diákok évről évre az érettségi vizsgákon? Megnéztük az összesített vizsgaátlagokat az elmúlt három évből.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!