szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nemcsak az egyetemisták, hanem az utolsó éves középiskolások is pályázhatnak a Bursa Hungarica ösztöndíjra.

November 5-ig lehet pályázni a 2020/2021-es tanévre szóló Bursa Hungarica ösztöndíjra, amellyel két féléven keresztül havonta 10 ezer forintos támogatást kaphattok.

Nemcsak egyetemisták, hanem azok a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló utolsó éves középiskolások is pályázhatnak, akik jövőre szeretnének felvételizni egyetemre, főiskolára, alap- vagy osztatlan képzésre, illetve felsőoktatási szakképzésre. A támogatást persze csak akkor kapjátok meg, ha felvételt nyertek és jövő szeptemberben el is kezditek a felsőoktatási tanulmányaitokat. A részleteket itt találjátok.

Az elsőéves egyetemistáknak, főiskolásoknak szóló ösztöndíjakról itt olvashatjátok az összefoglalónkat:

Ezekre az ösztöndíjakra akkor pályázhattok, ha idén kezditek az egyetemet

Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, alaptámogatás, Bursa Hungarica, Út a diplomához - összegyűjtöttük, hogy milyen ösztöndíjakra pályázhattok szociális alapon, és ezekkel mekkora támogatást szerezhettek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.