szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha az idei felvételire jelentkeztetek, fontos, hogy tudjátok, nem minden hiányzó dokumentumról kaptok hiánypótlási felszólítást.

A többletpontokat igazoló dokumentumok hiányáról például nem érkezik külön felszólítás. Többletpontot pedig kizárólag az kaphat, aki az erre vonatkozó jogosultságát, külön felszólítás nélkül a jelentkezés benyújtásával egyidejűleg – vagy amennyiben az igazoló dokumentum azt követően áll rendelkezésére, legkésőbb 2019. július 12-ig - írja a Felvi.

Felvételizők, figyelem! Ezeket az infókat kell megadnotok, hogy megkapjátok a többletpontokat

Meddig tart az idei hiánypótlás? Hányadikáig tölthetitek fel a nyelvvizsga-bizonyítványotokat a felvételihez, és milyen adatokra lesz szükségetek?

Tehát ha a nyelvvizsga-bizonyítványotok adatait még nem adtátok meg a felvételi rendszerben, akkor ne felejtsétek el a határidő előtt feltölteni, hiszen nem érkezik róla külön emlékeztető.

Minden, amit még az idei felvételiről tudni kell: hiánypótlás és dokumentumok

Már nincs sok hátra az idei ügyintézési időszakból. Még nem töltöttetek fel minden dokumentumot és nem tudjátok, miről érkezik majd felszólítás és miről nem? Ebben a cikkben még egyszer összefoglaltunk minden fontos infót az idei felvételi hiánypótlásról.

Fontos, hogy minden nyelvvizsga-bizonyítvány adatait külön kell feltüntetni, tehát ha az adott nyelvből szóbeli és írásbeli nyelvvizsga-bizonyítvánnyotok is van, akkor azt két külön sorban kell rögzíteni. Arról, hogy pontosan milyen adatokat kell megadnotok, bővebben itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!