szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A közeledő tavaszi érettségi szezonra az előző évek feladatsoraival is gyakorolhattok. Most összegyűjtöttük az előző évek feladatsorait történelemből, matekból és irodalomból. Minden hasznos linket megtaláltok egy helyen.

Történelem

Hosszú esszé, évszámok és forráselemzés? Aki már elkezdte az érettségi felkészülést, az tudja, hogy néz ki a töriérettségi feladatsora.

Próbaérettségivel is gyakorolhattok. Ha tesztelnétek magatokat, nincs más dolgotok, csak nyissátok meg vagy akár nyomtassátok ki a feladatokat, és a megoldás közben próbáljátok betartani az érettségi szabályait is. Itt találjátok az idei történelem próbaérettségi középszintű és emelt szintű feladatsorait.

Ha az érettségi-felkészülésnél kitöltenétek az előző évek feladatsorait is, itt megtaláljátok az összes feladatlapot és a hozzájuk tartozó megoldókulcsot is közép- és emelt szinten egyaránt.

Kíváncsiak vagytok, mi volt az előző évek feladatsoraiban? A tavalyi májusi töriérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. A 2017-es töriérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten pedig itt találjátok meg.

Így gyakorolhattok a történelemérettségire: itt vannak az előző évek feladatsorai

Hosszú esszé, évszámok és forráselemzés? Aki már elkezdte az érettségi felkészülést, az tudja, hogy néz ki a töriérettségi feladatsora. A közeledő tavaszi érettségi szezonra az előző évek feladatsoraival is gyakorolhattok.

Magyar

A tavalyi májusi magyarérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. A 2017-es magyarérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten pedig itt találjátok meg.

Matek

Próbaérettségivel is gyakorolhattok. Ha szeretnétek kipróbálni magatokat a vizsgák előtt, akkor nincs más dolgotok, csak nyissátok meg vagy akár nyomtassátok ki a feladatokat, vegyétek elő a számológépet és a négyjegyű függvénytáblázatot, és - minden érettségi szabályt, időtartamot betartva - töltsétek ki a feladatsort. Itt találjátok az idei matek próbaérettségi középszintű és emelt szintű feladatsorait.

A tavalyi májusi matekérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten,illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. A 2017-es matekérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten pedig itt találjátok meg.

Itt vannak az előző évek érettségi feladatsorai matekból: kezdjétek időben a felkészülést

Elkezdenétek a felkészülést a matekérettségire? Az egyik legjobb gyakorlási lehetőség, ha megoldjátok az előző évek feladatsorait. Ebben a cikkben összeszedtük azokat a linkeket, amikre szükségetek lesz.