Érettségi-felvételi Eduline

Véget ért a töriérettségi: a legfontosabb infók, a feladatok és a megoldások egy helyen

Elolvasom

Ma a törivel folytatódik az idei érettségi szezon. Itt megtaláltok minden fontos infót, folyamatosan frissülő tudósításunkból megtudhatjátok, milyen feladatokat oldanak meg az érettségizők, mit gondolnak az írásbeliről a szaktanárok, a vizsga után pedig jövünk a nem hivatalos megoldásokkal. Maradjatok velünk egész nap!

Érettségi-felvételi Eduline

Matekérettségi percről percre: megoldások elsőként nálunk

Elolvasom

Ma a matekkal folytatódnak az érettségik. Ha szeretnétek minden feladatról elsőként értesülni, illetve kíváncsiak vagytok a nem hivatalos megoldásokra, akkor maradjatok velünk egész nap. Ma is percről percre tájékoztatunk benneteket. A matematika érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Műszaki és Informatikai Karának.

Érettségi-felvételi Eduline

2020-as magyarérettségi: feladatok és megoldások elsőként nálunk!

Elolvasom

Ma a magyarral indul az idei érettségi időszak. Kövessetek minket a legfontosabb információkért és szaktanári véleményekért. Ma is folyamatosan tudósítunk a nap eseményeiről, és ahogy már megszoktattátok, délután jövünk az idei középszintű érettségi szaktanár által kidolgozott, nem hivatalos megoldásával. A magyar nyelv és irodalom érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának.

Közoktatás Eduline

Több ezer tanár tüntetett Budapesten - azonnali, 30 százalékos béremelést követelnek

Elolvasom

Országos tanártüntetés volt szombaton a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szervezésében. A PSZ petíciókat adott át a minisztériumok képviselőinek, amelyekben többek között 2020. január 1-jétől egyszeri 30 százalékos béremelést, a heti óraszám fokozatos 22 órára való csökkentését, a rugalmas iskolakezdés lehetőségének visszaállítását, illetve a szakképzési törvény bevezetésének egy évvel való elhalasztását és újratárgyalását követelik. Percről percre tudósítottunk.

Érettségi-felvételi Eduline

Angolérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt! Percről percre

Elolvasom

Hétfőn elkezdődött a tavaszi érettségi időszak, a következő majdnem két hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Itt találjátok a középszintű angolérettségi nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldásait és a nap legfontosabb híreit. Az angolérettségi nap támogatását köszönjük az Euro Nyelvvizsga Központnak.

Érettségi-felvételi Eduline

Magyarérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt! Percről percre

Elolvasom

Elindult a tavaszi érettségi szezon, a következő másfél hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Itt megtaláljátok a középszintű írsábeli nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldását, és a nap legfontosabb híreit is. A magyarérettségi nap támogatását köszönjük a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolának.

Érettségi-felvételi Eduline

Magyarérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Elolvasom

Indul a tavaszi érettségi szezon, a következő másfél hónapban összesen 117 800-an írásbeliznek és szóbeliznek. Az első napon magyarból vizsgáznak a diákok: középszinten 81 496-an, emelt szinten 1 848-an. Az írásbeli után jövünk a középszintű teszt nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldásával. Kövessétek folyamatosan frissülő tudósításunkat!