Felnőttképzés Edupress

MBA képzések börzéje Budapesten

Elolvasom

Az MBA-képzés iránt érdeklődők számára kínál tájékozódási lehetőséget a QS World MBA Tour, mely március 17-én, 18 órától tartja meg programjait Budapesten. A látogatók itt személyesen találkozhatnak a legnevesebb nemzetközi üzleti iskolák képviselőivel, illetve több mint 15 hazai és nemzetközi egyetem MBA programjáról kaphatnak részletes információkat.

Felsőoktatás Eduline

Érettségi után egy év szabi

Elolvasom

Mit csinál az, aki befejezte a középiskolát de semmi kedve rögtön belevetni magát az egyetemi/főiskolai életbe? Kivesz egy év szabit és utazgat a világban. Aki nem érti miről van szó, az valószínűleg nem egy felső-középosztálybeli angol család sarja, de nem kell kétségbeesni, nálunk is kezd elterjedni valami hasonló.

Közoktatás Edupress

Tanszállót adtak át az egri főiskolán

Elolvasom

Az Eszterházy Károly Főiskolán (EKF) átadták a Hotel Estella elnevezésű tanszállót. A B épület V. és VI. emeletén a mintegy kétezer négyzetméternyi területen 18 egyágyas szobát - ebből egy a mozgáskorlátozottak számára speciális kialakítású - és két apartmant alakítottak ki. Ezekhez kapcsolódik két rendezvényterem, teakonyha, reggeliző helyiség, valamint kiszolgáló helyiségek és raktárak.