szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A sok bizonytalan körülmény ellenére a szervezők bizakodóak, hogy júliusban már lehet majd biztonságosan fesztiválozni.

Mindannyian nehéz hónapokon vagyunk túl, de szerencsére a Bánkitó szuper közössége őszinte türelemmel és elfogadással támogatott bennünket. Sajnos a helyzet kiszámíthatatlansága ugyan hátráltatja a tervezést, és bár biztosan még nem lehet tudni, hogy milyen korlátozások lesznek és milyen formában lesz lehetséges a fesztiválozás, több különböző eshetőségre is megvannak a megfelelő forgatókönyveink

– mondta el Oláh Kata, a fesztivál ügyvezetője a 24.hu-nak.

A biztonságos bulizás érdekében méretében a megszokottnál kisebb helyszínen várják majd a fesztiválozni vágyókat július 8. és 10. között. Jegyeket a helyszín mérete, illetve a tavalyról áthozott jegyek miatt csak korlátozott számban értékesítenek, bérleteket pedig csak a hírlevél feliratkozók tudnak majd venni.

Korábban írtunk róla, hogy az idei VOLT és a Balaton Sound már biztos, hogy elmarad, a Sziget Fesztivállal kapcsolatban pedig egyellőre még nem született döntés. A nyár végi fesztiválok szervezői közül azonban vannak még, akik bíznak abban, hogy a tervezett rendezvények egy része valamilyen formában megvalósulhat. Az EFOTT szervezői például már a dátumot és a helyszínt is kijelölték, erről a részleteket itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!