szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Rendbe akarjátok tenni a pénzügyeiteket? Sosem tudjátok hónap végén, hogy mire ment el az összes ösztöndíjatok vagy zsebpénzetek? Most mutatunk egy ingyenes alkalmazást, amivel egyszerűen nyomon követhetitek a bevételeiteket és kiadásaitokat.

Ezzel a kiadáskezelő alkalmazással egyszerűen nyomon követhetitek a pénzügyeiteket, rendszerezhetitek a bevételeiteket és kiadásaitokat. Az app segít, hogy átlássátok a a bevásásárlásaitok részleteit, a rezsiszámláitokat, esetleg a hiteltörlesztéssel kapcsolatos költségeiteket, de saját kategóriákat is megadhattok.

©

A kiadáskezezelő használata nagyon egyszerű: ha bevételetek keletkezik vagy vesztek valamit, rögzítsétek azt a megfelelő kategóriában. A rendszeres napi kiadásokhoz sablonokat is készíthettek, illetve a számlák menüpontba a fix rendszerességű rezsi kiadásaitokat is nyilván tudjátok tartani.

Nemrég olyan appokat is ajánlottunk nektek, amivel az ébredés vagy a tanulás szervezése lehet könnyebb. Majd összeszedtünk néhány alkalmazást a feledékenyeknek is, amiket itt nézhettek meg.

Újabb nyelvtanulási lehetőséget ajánlunk: ezzel az oldallal fejleszthetitek az angol szókincseteket

Angolul tanulnátok, de már unjátok, hogy mindig a tankönyvek felett görnyedtek? Most mutatunk egy oldalt, amivel érdekes híreken keresztül fejleszthetitek az olvasott és hallott szövegértéseteket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!