szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A szorgalmi időszak kezdetével a határidők, beadandók is megszaporodnak. Újabb ingyenes appokat gyűjtöttünk össze nektek, amivel könnyebb lehet a mindennapi élet az egyetemen is.

Nemrég olyan appokat ajánlottunk nektek, amivel az ébredés vagy a tanulás szervezése lehet könnyebb. Most olyan appokat szedtünk össze, amivel a feledékenyek élete lesz egyszerűbb.

Remember The Milk

Ezzel az alkalmazással a tennivalóitokat rendszerezhetitek fontosság, határidő, ismétlődés, típusok (iskola, otthon, munkahely) és címkék szerint. Emlékeztetőket is beállíthattok magatoknak, az egyes feladatokhoz pedig jegyzetet is írhattok. Ha regisztráltok az alkalmazás oldalán, ott is vezethetitek a tennivalóitokat, amelyeket így minden készülékről elérhettek. Az appot iOS operációs rendszerre innen, Androidra pedig innen tölthetitek le.

Any.do

Ezzel az appal is észben tarthatjátok a tennivalóitokat és a fontos eseményeket, emellett jegyzetelhettek is. Ráadásul szinkronizálhatjátok is az asztali gépetekkel az appot és nem veszik el semmi, ha más eszközön használjátok. A közös feladatokat meg is oszthatjátok, és chatelhettek is a családtagjaitokkal, csoporttársaitokkal. A feladatokhoz fotókat, videókat és fájlokat is társíthattok. Az alkalmazást Androidra innen, iPhone-ra, iPadre és iPodra pedig innen tölthetitek le.

Coach.me

Ez az app abban segít, hogy ne veszítsétek el a motivációtokat: olyan, mint egy "hagyományos" közösségi oldal, azzal a különbséggel, hogy itt a produktivitáson van a hangsúly. Ti posztoljátok, amit csinálni fogtok vagy szeretnétek, a többiek - professzionális coachok és más felhasználók - pedig a lájkhoz hasonló visszajelzést adnak, ha tetszik nekik.  Feltehettek kérdéseket a közösségnek, és emlékeztetőket is beállíthattok, hogy biztosan ne felejtsetek el egy feladatot se. A Coach.me-t iOS operációs rendszerre innen, Androidra pedig innen tölthetitek le.

Négy ingyenes app, amit minden egyetemistának kötelező letölteni

Hamarosan kezdődik az őszi félév, ideje nem csak a szobátokat vagy az íróasztalotokat felkészíteni a tanulásra. Négy ingyenes appot mutatunk, amivel a telefonotokat is naprakésszé varázsolhatjátok az egyetemi élethez.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!