szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ingáztok az iskolába vagy egyetemre? Jó hírünk van: hétfőtől már a teljes és kedvezményes árú havi és félhavi bérletek is megválthatók mobiltelefon segítségével - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.

Mobiljegyet eddig csak a 100E reptéri buszra lehetett váltani, aztán szeptember 2-án megkezdődött a rendszer hálózati kiterjesztése, új termékekkel - a Budapest 24 órás jegy, a Budapest 72 órás jegy és a Budapest-hetijegy megvásárlásának lehetőségével - bővült az alkalmazás és maga a projekt - olvasható a közleményben.

Ha ti is kipróbálnátok, az alkalmazás használatáról bővebb információt itt találhattok.

Ahogy korábban is írtunk róla, szerencsére akkor is vehettek diákbérletet, ha még nem érkezett meg az új diákigazolványotok, ugyanis a régi, középiskolai diákigazolvány október 31-ig érvényes. Addig minden kedvezményre jogosultak vagytok, így BKV-diákbérletet is vehettek. Ez igaz abban az esetben is, ha nem tanultok tovább - új diák nélkül november 1-jétől azonban teljes árú bérletet kell vásárolnotok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.