szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy kicsit készülnétek az iskolakezdésre a bevásárláson kívül fejben is? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.

Korábban mát több nyelvtanulással kapcsolatos alkalmazást is ajánlottunk nektek, amelyekkel a szókincseteket, kiejtéseteket vagy a nyelvtani tudásotokat fejleszthetitek. Most egy olyan alkalmazást ajánlunk, amellyel egy kicsit felpörgethetitek az agyatokat az iskolakezdés előtt.

És erre mi lenne jobb felkészülés, mint pár matematikai gyakorlat? Ezzel az appal nem csak egyszerű gyakorlatokat oldahattok meg időre, hanem logikai, igaz-hamis és egyéb agymozgató feladványokkal is próbálkozhattok.

©

Így pedig nem csak a matekórákra, hanem magára az iskolai pörgésre is felkészülhettek, ezen felül napi agytornának is jól jöhet. Iskolások, egyetemisták és felnőttek számára is hasznos a memória, logika, koncentráció és a figyelem fejlesztésében - írják az alkalmazás készítői. Ami pedig ennél is jobb, hogy az app offline állapotban is működik, úgyhogy bárhol előkaphatjátok a telefonotokat és megoldhattok pár feladatot.

Ha kíváncsiak vagytok, itt letoltehetitek az alkalmazást.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.