szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Könnyű ételeket és sütiket, fagyit is fogyaszthattok a nyáron diákkedvezménnyel. Mutatunk néhány helyet a fővárosban, ahol olcsóbban ehettek (nem csak) a nyáron.

Salad Box

Ha könnyű nyári ételre vágytok, egy jó salátabárba, a Salad Boxba érdemes ellátogatnotok. Diákkedvezménnyel (10 százalék) és könnyű megközelíthetőséggel vehetitek igénybe a különböző salátaösszeállításokat. Budapesten belvárosában többek között elérhető a Fővám téren és a Nyugati téren, de van a Pólusnál, Budaörsön és még Debrecenben is.

Hummus Bar

Ha egy gyors falatra vágytok a nyári melegben, szintén 10 százalék kedvezménnyel vehettek hummus tálakat, pita szendvicseket és laffa tekercseket, de leveseket és különleges desszerteket is kóstolhattok a Hummus Barban. Budapesten több helyen megtaláljátok, az ötödik, hetedik, tizenharmadik kerületben is.

Lepke Cukrászda

Végezetül az édesszájúakhoz szólunk: különböző sütiket és klasszikus csavart fagyit kaphattok meg 10 százalék diákkedvezménnyel a tizenharmadik kerületi Lepke Cukrászdában is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

Mennyiért strandolhattok 2019-ben Budapesten és környékén - diákigazolvánnyal?

Utánajártunk, mennyibe kerülnek a strandbelépők Budapesten és környékén - diákkedvezménnyel. Van olyan strand, ahol diákkedvezménnyel akár 400 forintos áron is fürdőzhettek.