szerző:
Eduline

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le? Esetleg külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban? Négy remek fordítót ajánlunk.

©

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le? Nem találtatok még igazán jó appot, amellyel útközben is gyakorolhattok, vagy megnézhetitek az idegen szavakat?

PROMPT és SDL

Az első oldalon nyolc nyelven - angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, japán, orosz - fordíthattok oda-vissza. Negyvenhárom nyelvről, illetve nyelvre, köztük magyarra fordíthattok az SDL nevű programmal.

Nyáron rágyúrnátok a nyelvvizsgára? Két ingyenes fordítót ajánlunk, ami segíthet a felkészülésben

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le? Nem találtatok még igazán jó appot, amellyel útközben is gyakorolhattok, vagy megnézhetitek az idegen szavakat? Íme, két remek fordítóprogram. PROMPT Ezen az oldalon nyolc nyelven - angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, japán, orosz - fordíthattok oda-vissza.

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban?

Travel Phrasebook

Külföldre utaztok? Ezt az appot kötelező letölteni a telefonotokra

Utatás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek minden fontos dolgot tudnak, ami egy utazáshoz kell. Ez az alkalmazás jól jöhet, ha külföldre mentek nyaralni. Minden olyan kifejezést és fontos szófordulatot ismer, amire egy idegen országban szükség lehet. Csak ki kell választanotok a kívánt mondatot, meghallgatjátok és már mehet is a társalgás.

Ez az alkalmazás jól jöhet, ha külföldre mentek nyaralni. Minden olyan kifejezést és fontos szófordulatot ismer, amire egy idegen országban szükség lehet.

Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít, és a magyart is érti. Ha ez nem lenne elég, azonnal fordíthattok böngészés közben. Igen hasznos bővítmény az Instant Translate, amelyet Chrome-hoz, Firefoxhoz, Operához és Edge böngészőhöz is le lehet tölteni. Bővebben itt olvashattok róla:

 

Egy zseniális ingyenes fordító, amely böngészés közben is azonnal fordít

Régóta megbízható fordítót kerestek? Ez a böngészőbővítmény több mint száz nyelvről fordít, és a magyart is érti. Ha ez nem lenne elég, azonnal fordíthattok böngészés közben. Igen hasznos bővítmény az Instant Translate, amelyet Chrome-hoz, Firefoxhoz, Operához és Edge böngészőhöz is le lehet tölteni.