szerző:
Eduline

Közkívánatra spanyol kurzusajánlóval folytatjuk sorozatunkat - az angol tanfolyamokról szóló összefoglalónkat itt, a...

Közkívánatra spanyol kurzusajánlóval folytatjuk sorozatunkat - az angol tanfolyamokról szóló összefoglalónkat itt, a németet itt, az oroszt itt, az olaszt itt, az eszperantót pedig itt találjátok.

1. No Comprendo

©

Leckéről leckére tanítja a kezdőket a NoComprendo.es oldal. Minden lecke egy szövegre épül, amit meg is hallgathattok. A szókincsbővítés után következik a nyelvtan, majd az ellenőrző feladatok.

2. 123 Teach Me

©

Rendkívül színes és összetett tananyagot kínál a 123TeachMe.com oldal: videókkal, hanganyagokkal segíti a tanulást. Érdekessége, hogy a nyelvi alapok (ábécé, nyelvtan, kiejtés) mellett külön taglalja az utazás, az egészségügy és a munkahely, az üzleti élet témakörét. Az oldalon szókincsfejlesztő játékokat és szintfelmérő teszteket is találhattok.

3. BBC Languages

©

Sokszínű a BBC tananyaga is: olyan, mintha saját tanárotok lenne, a legtöbb nyelvtani szerkezetet videóüzenetben magyarázzák el. Keresztrejtvények, más szókincsfejlesztő és nyelvtani feladatok is elérhetőek, aki pedig regisztrál, 12 hetes ingyenes spanyol tanfolyamon vehet részt, e-mailben kapja majd a leckéket és feladatokat.