szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Felelevenítenétek az angol nyelvtudásotokat? Esetleg nyelvvizsgát terveztek a nyár végére? Ezzel a könyvsorozattal önállóan készülhettek akár a felsőfokig.

Ha nem szeretnétek több ezer forintot kiadni óránként egy nyelvoktatónak, és elég motiváltak vagytok ahhoz, hogy egyedül leüljetek tanulni, akkor az English for Everyone önálló tanulásra tervezett angolnyelv-oktató kurzus remek lehetőség számotokra.

Az English for Everyone könyvsorozat kiváló választás lehet az angoltanulás elkezdésére, kiegészítésére és elmélyítésére is. A sorozatnak kezdő, középhaladó és haladó szinten is vannak nyelvkönyvei – vagyis az A1-es szinttől kezdve, egészen a C1-es szintig segíthet a nyelvvizsgára való felkészülésben. A nyelvkönyvek és munkafüzetek mellett, az online hanganyagokkal a nyelvtant, a szókincset, a kiejtést és a hallásértést is gyakorolhatjátok. 

Ennyien szereztek nyelvvizsgát tavaly: itt vannak az elmúlt évek statisztikái

Négyezerrel többen nyelvvizsgáztak, mint egy korábban, továbbra is 14-19 éves korosztály a legaktívabb a bizonyítványszerzésben. Itt vannak az elmúlt évek statisztikái.

A munkafüzetekben több száz olyan feladatot találtok, amelyek segítségével elmélyíthetitek a tankönyvben tárgyalt tananyagot. Az egyszerű feladatokkal fejleszthetitek az írás, olvasás, beszéd és hallás utáni szövegértés készségeiteket. A képek és ábrák pedig segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.

A rövid moduloknak köszönhetően mindenki a saját tempójában haladhat. Azonban az eredményesség érdekében érdemes kialakítanotok egy ütemtervet – határozzátok meg a fix napokat és időpontokat, hogy mikor és hány órát szántok a tanulásra.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!