szerző:
Eduline

Lassan, de biztosan közeledik a vizsgaidőszak, de addig még jó néhány ZH-t és házi dolgozatot le kell tudni. Mire érdemes figyelni a következő napokban?

... elmenni korcsolyázni, vásárolni, forralt bort inni. Soha nem tudhatjátok, melyik prof rakja be a leghúzósabb vizsgát a karácsony előtti utolsó (vagy az ünnepet követő első) munkanapra, és akkor már semmilyen karácsonyi készülődésre nem lesz időtök.

©

... időben elmenni a könyvtárba. Valószínűleg nem szeretnétek több tízezer forintot költeni tankönyvekre és tanulmánygyűjteményekre, úgyhogy érdemes időben felkeresnetek a könyvtárat (nem az ELTE-s szórakozóhelyre gondolunk). A rettegett tantárgyak szakirodalmát gyorsan elkapkodják a könyvtárakból, úgyhogy már most érdemes kikölcsönözni/fénymásolni/elolvasni.

... jógázni, citromfű-teát inni, sportolni. Vagy bármi olyasmit csinálni, ami lenyugtat titeket. Nemcsak az utolsó ZH-k és az első vizsgák, hanem a vizsgajelentkezés is most jön. Igazi stresszfaktor.

... aludni. Legalább hat-hét órát. A vizsgák előtt úgysem lesz rá időtök, ráadásul az alvástól jobb lesz a teljesítőképességetek.

... kiiktatni a Facebookot. Meg a Twittert, az Instát és a többit. Időrabló, pedig ha minden házidolgozatot be akartok fejezni időben, sok időre lesz szükségetek.