szerző:
Eduline

Gyakornoki lehetőséget kap több kar hallgatója, valamint állást is kínál nekik a diploma után a Hell energiaital gyártója.

©

Hosszútávú stratégiai partnerségi megállapodást kötött a HELL cégcsoport és a Miskolci Egyetem. Ennek köszönhetően különböző szakmai programok szervezésén keresztül, az egyetemi hallgatók gyakorlati képzési lehetőséget kapnak a műszaki, gazdasági, logisztikai és IT területen, valamint a friss diplomások részére karrierlehetőség biztosítása.

Úgy gondoljuk, hogy a Miskolci Egyetem színvonalas oktatásához hozzájárulhatunk oly módon, hogy a HELL cégcsoport munkatársai – a szorosabb kapcsolat eredményeként – átadják azt a megszerzett gyakorlatai tudást, tapasztalatot, szakmai elkötelezettséget, mellyel eddigi páratlan sikereinket elértük. Természetesen nem titkolt célunk, hogy későbbiekben a hallgatók versenyképes tudásukat nálunk kamatoztassák.

– nyilatkozta a megállapodásról Csereklye Barnabás, a QUALITY PACK Zrt. projektigazgatója. Az aláírást követő sajtótájékoztatón hangsúlyozták, hogy a Miskolci Egyetemről kikerülő, magasan képzett friss diplomások, illetve az ott végzett, már tapasztalattal rendelkező szakemberek elsődleges utánpótlási bázist jelentenek a cégcsoport számára.