szerző:
Eduline

A téli olimpia meghozta a kedveteket a korizáshoz? Több szabadtéri pálya közül választhattok a fővárosban - találtunk olyat is, ahol belépőt sem kérnek. Körkép.

Óbuda, Fő tér

Ingyenesen használható szabadtéri pálya, úgyhogy érdemes kipróbálni. Nem gond, ha nincs korcsolyátok, a helyszínen lehet bérelni.

Jégterasz

Hétköznap 800, hétvégén 900 forintért korizhattok az Aréna Plaza teraszán, ahol péntek és szombat esténként jégdiszkót tartanak.

Városligeti műjégpálya

A nagy klasszikus nem maradhat ki a felsorolásból, még ha a decemberi "kánikulában" meg is olvadt kissé. A belépő ára borsosabb, mint a többi pályán, de lássuk be, a városligeti műjég a legszebb: hétvégén 1500, hétköznap 1000 forint a diákjegy.

©

Ezen kívül legalább 500 forintot vigyetek magatokkal, a belépésre és a ruhatár, illetve a szekrény használatára jogosító plasztikkártyának ennyi a letéti díja. A 11 alkalmas bérlettel összesen 1000 forintot spórolhattok, ezt az igazi megszállottaknak ajánljuk. Korit is kölcsönözhettek, és élezés is van.

Eiffel Jégpálya

Központi helyen van, és még olcsó is. A Nyugati tér melletti pályán 600 forintos diákjeggyel csúszkálhattok egész nap, a korikölcsönzés 800 forintba kerül.

Lucky Ice Point

A Köki Terminál tetőteraszán felállított mobil jégpályát 600 forintért használhatjátok, a korcsolya bérlése 700 forint. Sok más pályához hasonlóan itt is adnak iskolai csoportos kedvezményt.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből

Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok. Új trend a 200 forintos pizza: a legjobb lelőhelyekről itt olvashattok.

Hogyan mehettek múzeumba teljesen ingyen? Cikkünket itt találjátok, arról pedig, hogy hogyan spórolhattok a tankönyveken, itt olvashattok. Arról, hogy hogyan lehet színházjegyet venni 400-500 forintért, itt találtok tippeket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!