szerző:
Eduline

A felnőttképzés fontossága egyre inkább felértékelődik hazánkban. Elhagyva az iskolapadot, akár munka mellet is egyre többen érzik szükségét valamilyen szakmai továbbképzést elvégezni, tudásukat tovább gyarapítva, elhelyezkedési esélyüket tovább növelve.

Ebben a rovatunkban olyan felnőttképzések bemutatása a célunk, amelyekre olvasóink érdemesnek tartják felhívni mások figyelmét.

Meg vagy elégedve a tanfolyammal ahová jársz? Milyen képesítést ad? Tényleg megtanítják azt, amire szükséged volt? Mennyi tanulást igényel? Milyen a tanárok szakmai felkészültsége? Mennyibe kerül?

Írd meg nekünk saját tapasztalataidat, pozitív, vagy negatív élményeidet a felnőttképzésről és küldd el e-mailben az [email protected] e-mail címre! Megjelenést biztosítunk Számodra is, segítve ezzel azon olvasóinknak, akik minél több információt szeretnének begyűjteni, mielőtt eldöntik, milyen képzést választanak.

Célunk minél szélesebb körben bemutatni a hazai felnőttképzéseket azok segítségével, akiknek személyes tapasztalataik vannak, és szívesen adnak tanácsokat másoknak.
Várjuk leveled

Az eduline csapata