A budapesti Fazekas Mihály Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola és a győri Révai Miklós Gimnázium végzősei teljesítenek a legjobban a...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem jogi kara – a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján ez...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az osvita.ua portál összeállította az ukrajnai felsőoktatási intézmények rangsorát.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kara és a Pannon Egyetem Mérnöki Kara – a hallgatói és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem és a Semmelweis Egyetem általános orvosi kara – a hallgatói és az oktatói kiválóság alapján...  Tovább »

Megjelentette a magyarországi középiskolák eredményességi mutatóit a Köznevelés című oktatási szaklap - idén a továbbtanulási eredmények alapján is...  Tovább »

Az orvosi és a bölcsészettudományi karok vezetik a Felvi 2012-es, összesített kari rangsorát, az élen ismét az ELTE bölcsészkara végzett.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a QS World University Rankings 2011/12-es tanévre szóló egyetemi toplistáját, az élen nincs nagy változás.  Tovább »

Bemutatták a QS Quacquarelli Symonds 2011-es felsőoktatási rangsorát a legjobb szociológiai és politikatudományi képzésekről: Magyarországról...  Tovább »

Több mint háromezren jelentkeztek 2010-ben tanári alapszakokra, a legnépszerűbb képzés tavaly is az óvodapedagógus és a tanító volt.  Tovább »

Több mint 4700-an jelentkeztek művészeti alap- vagy osztatlan szakokra 2010-ben.  Tovább »

Több mint 2700 diák jelentkezett 2010-ben mérnök informatikus szakra, amely évről évre bekerül a tíz legnépszerűbb alapképzés közé.  Tovább »

Hatodik alkalommal jelent meg a HVG Diploma különszáma, benne a Felvi rangsoraival: a topegyetemek listájának élén az Eötvös Loránd Tudományegyetem...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X